Telefon: 0544 204 61 82
e-mail: adanaterapi01@gmail.com

NEDEN ANADOLU AİLE EVLİLİK VE ÇOCUK TERAPİ MERKEZİ ?

adana aile danışmanlığı

NEDEN ANADOLU AİLE EVLİLİK VE ÇOCUK TERAPİ MERKEZİ ?

ANADOLU AİLE EVLİLİK VE ÇOCUK TERAPİ MERKEZİ

   “Anadolu Aile Evlilik ve Terapi Merkezi” olarak temel yaklaşımımız, insan yaşamında alternatifler üretmektir. Hiçbir sorun, karşılaşılan hiçbir güçlük çözümsüz değildir. Bütün mesele doğru yolu bulabilmek, doğru seçimi yapabilmektir. Her zaman en az iki seçenek vardır. Hiçbir seçim şansı yokmuş gibi gözüken zamanlarda bile, soğukkanlılığı koruyup gerçekçi değerlendirmeler yaparak kriz anları kesin bir zafere dönüştürülebilir. Bunu başarabilmek için insan doğasını iyi tanımak ve yaşam şartlarına ilişkin farkındalığı arttırmak gerekir. Her gün biraz daha karmaşıklaşan yaşamın tam ortasında, her zaman doğru kararlar verebilmek oldukça zordur. İşte tam bu noktada profesyonel bir destek almak yapılabilecek en doğru seçimdir.

  Toplumsal yaşam içerisinde insanın giderek daha da yalnızlaşması, yaşadığı sorunların içinden çıkamayarak ruhsal bir bulantı yaşaması, sonuç olarak kendine ve topluma yabancı, uyumsuz, mutsuz bir birey haline gelmesi profesyonel bir “Psikolojik Danışma” sürecinin varlığını yaşamda kaçınılmaz kılmaktadır. Bununla birlikte, özellikle eğitim sistemindeki sorunlardan dolayı çocuklarımızın, gençlerin yaşadığı sorunlar ise yadsınamayacak kadar fazladır. Henüz 12 yaşındaki bir çocuk bütün hayatını, geleceğini etkileyecek sınavlara girmekte, büyük bir sorumluluğun, yükün altında ezilmektedir. Anne ve baba da bu dönemde en az çocuk kadar yıpranmakta, sistemin içerinde zarar görmektedir. Bütün bu sürecin; öğrenciler için eğitim döneminin, yetişkinler içinse genel anlamda yaşam sürecinin başarıyla atlatılabilmesi, istenen yaşam doyumuna, hep peşinde koşulan başarıya, mutluluğa ulaşılabilmesi için bireyin gerekli olan bütün donanımlara sahip olması gerekir.

   Merkezimizde geldiğiniz ilk andan itibaren, başlatılacak terapötik süreçle birlikte kendinizi daha iyi tanımaya başlayacak, yaşam başarısı, mutluluk ve doyum için eksik olduğunu fark ettiğimiz tutum ve becerileri ise sunduğumuz eğitim proğramlarına katılarak tamamlayacak, başarılı, mutlu, kendi ayaklarının üzerinde durup yaşamını kontrol edebilen bir birey haline geleceksiniz.

       ANADOLU AİLE EVLİLİK VE ÇOCUK TERAPİ MERKEZİ

Uzman Psikolog, Psikolojik Danışmanda ve Aile Danışmanlarından Randevu Almak İçin

0544 204 61 82 ve 0322 234 9 234

Kurumumuz Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığına Bağlı
Özel Aile Danışma Merkezidir. Aile Evlilik ve Terapi